Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

Politika Haberleri  / AA

Erdoğan, Kırşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti ve cuma namazını kent merkezindeki Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde kıldı

Erdoğan, helikopter ile geldiği Kırşehir'de, Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle vatandaşları selamlayarak Kırşehir Belediye Başkanlığına geçti.
Burada Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve belediye çalışanlarınca karşılanan Erdoğan, belediye girişinde Bahçeci'nin kızlarıyla fotoğraf çektirdi ve kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye ziyaretinin ardından, yaklaşık 500 metre mesafedeki, Hoca Ahmet Yesevi Camisi'ne cuma namazı kılmak için yürüyerek geçti. Vatandaşların yoğun sevgi gösterilerine ve tezahuratlarına el sallayarak karşılık veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yürüyüşü sırasında kendisine eşlik eden Vali Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Bahçeci'den çevre hakkında bilgi aldı.
Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da eşlik etti.
Erdoğan, namaz çıkışında da kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları Cumhurbaşkanlığı otobüsünden selamladı. Bu sırada otobüsten Kırşehirli halk ozanı Neşet Ertaş'ın "Gönül Dağı" türküsü çaldı.
Cuma namazının ardından Kırşehir Valiliğini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Cacabey Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap edecek ve Mucur ilçesi Geycek mevkisindeki Polat Enerji Geycek Rüzgar Enerji Santrali'nin açılış törenine katılacak.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...