Ahmet Kural seyirciden tam not aldı

Ahmet Kural seyirciden tam not aldı

MAGAZİN Haberleri

Ekranlarının fenomen dizisi Kardeş Payı dün akşam ilk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi. Seslendirdiği Sivas türküsü sosyal medyada çok konuşuldu

Dün akşam ekrana gelen dizide kahkahalar havada uçuşurken, yeni bölüme nbsp;Ahmet Kural'ın söylediği 'Sen Sivas'ı seyret' türküsü damgasını vurdu. Dizide Sivas yöresine ait 'Sen Sivas'ı seyret' türküsünü seslendiren nbsp;Ahmet Kural muhteşem sesi ile izleyiciden tam not alırken 'Kardeş Payı' dizi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.
##tgvideo##
'Kardeş Payı' aslan payını kaptı!
Star TV'nin beklenilen dizisi Kardeş Payı dün akşam ekranlara geldi. Dizinin başlaması ile sosyal medyaya bomba gibi düştü Somera'nın verilerine göre 29 Ocak Perşembe günü sosyal medyada en çok Star'ın yeni sezona başlayan dizisi 'Kardeş Payı' konuşuldu. Dizi sosyal medyada 45.56 rating aldı. 'Kardeş Payı'nı sırasıyla TRT1'de ekrana gelen 'Cumhurbaşkanı Özel Yayın' ile Kanal D dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...