Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Merhume Tenzile Erdoğan için 5 bin Yasin-i Şerif

/ Kaynak: İHA
Merhume Tenzile Erdoğan için 5 bin Yasin-i Şerif

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi merhume Tenzile Erdoğan için okutulan 5 bin adet Yasin-i Şerif, Cuma namazı sonrası yapılan programla bağışlandı.

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı Gençlik ve Kadın Kolları tarafından ortaklaşa organize edilen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi merhume Tenzile Erdoğan için okutulan 5 bin adet Yasin-i Şerif, Cuma namazı sonrası yapılan programla bağışlandı.
Beyazıt Mahallesi Hacı Ali Camii'nde Cuma namazı sonrası yapılan dua ile 5 bin adet Yasin-i Şerif, Tenzile Erdoğan'ın ruhu için bağışlandı. AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Duman yaptığı açıklamada, "AK Gençlik olarak kıymetli büyüğümüz merhume Tenzile Erdoğan annemizin vefatının sene-i devriyesinde başlattığımız Yasin-i Şerif'ler bugün itibarıyla 5 bine ulaşmıştır. Bizler de okunan ve bugün bağışladığımız bu Yasin-i Şerif'leri mübarek Cuma günü Hacı Ali Camii'nde kıymetli annemizin ruhuna hediye ediyoruz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...