Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda'nın hareketine Xavi ve Casillas'tan yorum

Arda'nın hareketine Xavi ve Casillas'tan yorum

SPOR Haberleri

İspanya Kral Kupası'ndA Atletico Madrid-Barcelona maçında bir pozisyona sinirlenerek hakeme kramponunu fırlatan Arda Turan gündemde.

Real Madrid'in kalecisi İker Casillas, katıldığı bir tanıtım etkinliğinde gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu yanıtladı.


"BİRAZ KÖTÜ HEDEF ALIYOR"
Aslında bu sorunun Arda Turan'a yöneltilmesi gerektiğini belirten Casillas, "Benim söyleyebileceğim; biraz kötü hedef alıyor" diyerek esprili bir yanıt verdi. Daha sonra Casillas, "Her türlü halde sahalarda görülmemesi gereken bir hareket. Barcelona, daha iyi oynadığı için Atletico Madrid'i eledi" değerlendirmesinde bulundu.


"BANA GÖRE AÇIK KIRMIZI KART"
Barcelona'nın takım kaptanı Xavi Hernandez'e de düzenlediği basın toplantısında, Arda Turan'ın hareketiyle ilgili soru yöneltildi.


Bu hareket ve sonrasında verilen kararın kendisini şaşırttığını dile getiren Xavi, "Açık bir direkt kırmızı kartlık bir olay ama tabii kararı ben değil, başka kurumlar veriyor. Ceza vermek bizim işimiz değil ama bu tip hareketlere müsaade edilemez. Bana göre açık bir kırmızı kart" diye konuştu.


Öte yandan, Marca gazetesinin resmi internet sitesinde düzenlenen "Arda'nın hareketinin ceza alması gerektiğini düşünüyor musun?" başlıklı ankete 7 bin dolayında oy verildi. Oyların yüzde 80'den fazlasında, "Şiddet içeren tüm hareketler cezalandırılmalıdır" görüşü savunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...