Lider sahne alıyor

/ Kaynak: İHA
Lider sahne alıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, bugün Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor

Spor Toto Süper Lig'in lideri 18. haftasında Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde geride kalan 15 maçtan 10'unu Fenerbahçe, 4'ünü Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç da berabere sonuçlandı. Sarı lacivertlilerin 31 golüne, Kardemir Karabükspor 17 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan müsabakayı ise Fenerbahçe 3-2 kazandı.


KARABÜK'TE EŞİTLİK VAR
Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında Karabük'te yapılan 7 maçta taraflar üçer galibiyet aldı, 1 müsabaka da berabere bitti. Karabük'te her iki ekip de 10'ar kez gol sevinci yaşadı. Taraflar arasında geride kalan 15 lig maçında Fenerbahçe en farklı skorlu galibiyetini geçen sezon İstanbul'da 4-0'lık sonuçla elde etti. Kardemir Karabükspor ise 2012-2013 sezonunda Kadıköy'deki maçı 3-1 kazandı.
Lider sahne alıyor

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...