Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastaneden kaçıp, yeni doğan bebeğini sokağa terk etti

/ Kaynak: DHA
Hastaneden kaçıp, yeni doğan bebeğini sokağa terk etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde yeni doğum yapan 18 yaşındaki E.G., bilinmeyen bir nedenle bebeğini de alıp hastaneden kaçtı.

Yağmurlu havada sokak ortasında bulunan kız bebek polise teslim edilirken, E.G.'nin bulunması için çalışma başlatıldı. Olay, saat 08.00 sıralarında Fethiye Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Dün gece iddiaya göre sancılanan E.G., doğum için hastanenin Kadın Doğum Servisi'ne yatırıldı. E.G. sabah saatlerinde 3 kilo 450 gram ağırlığında ve 50 santimetre boyunda sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Üzgün ve gergin olduğu belirtilen E.G. doğumun ardından hastane görevlileriyle tartıştıktan sonra bebeğini alarak hastaneden çıktı. Görevlilerin haber vermesi üzerine polis E.G.'nin peşine düştü. Koşarak hastane bahçesinden çıkan E.G. polise fark ettirmeden bebeği kaldırım kenarına bırakıp gözden kayboldu. Bebek, çevre esnafından Zafer Güzel tarafından bulunarak polise teslim edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebek yeni doğan ünitesinde tedaviye alındı. Polis ise E.G.'nin bulunması için çalışma başlattı.
Hastaneden kaçıp, yeni doğan bebeğini sokağa terk etti

'VİCDANSIZLIK'
Bebeği bularak polise teslim eden Zafer Güzel, yapılanın vicdansızlık olduğunu belirtirken, "Hastane bahçesinden koşarak gelen kadını gördüm. Polis de arkasından koşuyordu. Daha sonra kucağındaki bebeği kaldırıma koyduğunu fark ettim. Bebeği alıp polise verdim. Genç kadının 18 yaşına girmesine 4 ay varmış. Dün gece de hastanede tartışmalar yaşadığını duydum. Muğla'nın başka bir ilçesinden olduğunu söylediler. Bebeği üşümüş ve titrer halde buldum. Belki de böylesi daha iyi oldu. Bu annenin elinde bir bebek iyi büyüyemez. Kendine yakışanı yapmış. Gerçekten çok üzücü sabah sabah böyle bir manzarayla karşılaşmak beni de derinden yaraladı" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...