Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa ile birlikte memur işçi ayrımının da ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine değindi.
YENİ ANAYASA İLE TAŞLAR YENİDEN DÖŞENECEK
Yaklaşan seçimler sonrasında yeni anayasanın çıkartılması gerektiğini söyleyen Erdoğan, ''Bu seçimlerde inanıyorum ki 400'ü alan iktidar, yeni ayasayı hazırlayıp, yeni Türkiye'nin temel taşlarını döşeyecektir.'' dedi.
MEMUR-İŞÇİ AYRIMI ORTADAN KALKACAK
Yeni anayasa ile birlikte bir çok engelin ortadan kalkacağını da vurgulayan Erdoğan, "Yeni anayasa ile birlikte memur işçi ayrımını da ortadan kaldırmak lazım. Aynen gelişmiş ülkelerdeki gibi çalışanlar sistemini getirmek suretiyle bu işi ilerletmek lazım" dedi.
MUHALEFET İSTEMİYORSA DOĞRU YOLDAYIZDIR
''Türkiye'yi şahlandıracak Yeni Anayasayı hazırlayalım ve Başkanlık sistemini etraflıca tartışalım'' diyen Erdoğan, ''Muhalefet Başkanlık sistemini istiyor mu, istemiyor. O zaman biz doğru yoldayız.'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...