Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Shota hakemlere ateş püskürdü

/ Kaynak: İHA
Shota hakemlere ateş püskürdü

SPOR Haberleri  / İHA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 1-0 mağlubiyetle biten İstanbul Başakşehir maçının ardından hakemlere ateş püskürdü.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında İstanbul Başakşehir'i konuk etti. İki kırmızı kartın çıktığı maçta Kasımpaşa 1-0 mağlup oldu. Maç sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 1-0 mağlup oldukları İstanbul Başakşehir maçının ardından, "Pozisyon arayan, dikkatli oynayan iki takımı gördük. İlk devre biz onları biraz soldan kapattık. Bizim sağ taraf biraz daha açıktı. Kontra atak fırsatı olmadı. Belediye topun arkasında kaldı bugün. İkinci devre biraz daha açıldı. 10 kişi kalınca, Türk oyuncu kart alınca Tabare giriyordu, biraz beklemek zorunda kaldık. Sonra ikinci kart geldi. Sonra tabi futbol adına bir şey söyleyeme gerek kalmıyor. Mücadele ettik" şeklinde konuştu.


"ELİ CEBİNDEYDİ HERHALDE"
Kasımpaşa'ya verilen 2 kırmızı kart hakkında açıklamalarda bulunan Shota, "Biz insanlar değişemiyoruz maalesef. Ne kadar ceza verirsek verelim futbolculara, bu itirazlar oluyor. Bu baskıya bağlı. Zeka seviyesine bağlı. Hocalar buna bile bakmıyor. Bazen, insanlar sonuçta robot değil. Umarım orada küfür yoktur. Yoksa direk kırmızı kart olacaktı. Babel'in attığı gol diyelim ki rakipten gitti. Birisi diyecekti ki hocam yardımcı ol. Olmadılar mı bugüne kadar. Arkada, kanatta olan yardımcı hakem orta hakeme yardımcı olmadı mı hiç? Birisi demeyecek mi, 'bak belki de sen görmüşsündür.' O niye sarı kart yani. Eli cebindeydi herhalde. O kadar da net değildi pozisyon. Bu oyunu okumaları lazım. Kör gibi davranıyorlar. O zaman kurala göre hareket edin. Onlar öyleyse bu oyuncular da böyledir. Sanki hakemler, 'arkadan atlasın da veriyim ikinci kartı' şeklinde düşünüyor. Cebindeydi eli galiba. Hakemlerin bazen oyunu okuması lazım. Bu hakem kolay kart veriyor, bu hakem kolay kart vermiyor diye bir ifade kullanılmasın. Kurala göre hareket edilsin o zaman. Onlar öyle ise bu futbolcularda böyledir" ifadelerini kullandı.


İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise takımını eleştirerek daha hızlı oynayabileceklerini belirtti. Avcı, "Ligin en fazla gol atan takımı Kasımpaşa, en fazla gol yiyen takımı yine Kasımpaşa. Biz de ligin 18 haftalık bölümünde 11 tane maçta gol yememiş, son 8 maçta en az pozisyon veren, Fenerbahçe'den sonra da en fazla şut çeken takımdık. İki takımda dengeli oynadı. Oyunun kırmızı kart bölümünden sonra kazandık ama kendi takımımı eleştireceğim bir nokta var. Pas ritmi biraz daha hızlandırabilirdik. Biraz ağır oynadık daha çabuk oynayabilirdik. Önemli bir dönemeçten dönmek bizim için önemliydi. İki takım oyuncularına tebrik ediyorum. Stat çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetimimiz çalışıyor. Birkaç hafta içinde inşallah bizim stadımız da böyle bir hal alacak" diye konuştu.


Kazanılan penaltı sonrası saha içinde kısa süreli bir tartışma yaşayan Jeremy ve Semih ile ilgili ise Abdullah Avcı, "Jeremy ve Semih soyunma odasında bunu konuşarak çok medeni şekilde çözdüler. Maç içinde herkesin ne kullanacağı bellidir. Penaltıcı Semih'tir. Jeremy de golcü kimliğinden dolayı böyle ısrarcı olması saha içinde pek şık olmadı. Atan oyuncuya da psikolojik olarak sıkıntı oluşturabiliyor. Bunu biz aramızda çözeriz" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...