Bahçeli'den geometrik seçim anlatımı

Bahçeli'den geometrik seçim anlatımı

Politika Haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli, milletvekillerine verdiği seçim stratejisini geometri ile anlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki akşam partisinin milletvekilleri ile yemekte bir araya geldi. Daha önce de Cumhurbaşkanı adayı önerisinde bulunurken geometrik üçgen formülü çizerek 'çatı aday' öneren Devlet Bahçeli, benzer bir örnekle geceye damgasını vurdu. Bahçeli, piramit çizerek geometrik seçim vaadinde bulundu.
GELİR DAĞILIMINI PİRAMİTLE ANLATTI
Bahçeli, önce bir piramit çizdi ve gelir dağılımındaki adaletsizliği piramit örneğiyle anlattı. Bahçeli, piramidin tabanındaki geniş kesimin milli gelirden en az payı aldığını, en tepedeki küçük kesimin ise 'aslan payını' kaptığını ifade etti.
"BU PİRAMİDİ ELİPSE ÇEVİRMELİYİZ"
Haber7'de yer alan habere göre, Gelir dağılımındaki bu adaletsizliği düzeltmek için çalışacaklarını vurgulayan Bahçeli, piramidin yanına elips çizerek, "Bu piramidi, gelir dağılımının adaletli olacağı bir elipse çevirmek için çalışmalıyız" diye konuştu. Bahçeli, elipsin ortasındaki geniş bölümde, mutlu bir kesimin yer alacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...