'Kılıçdaroğlu'ndan muhtar olur mu?'

/ Kaynak: İHA
'Kılıçdaroğlu'ndan muhtar olur mu?'

Politika Haberleri  / İHA

Davutoğlu, "Şimdi sormak lazım, aday olduğu yerde ikamet adresini bulamayan Kılıçdaroğlu'ndan muhtar olur mu?" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da partisinin kongresinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirekek, "İkamet adresini bulamayan Kılıçdaroğlu'ndan muhtar olabilir mi? Hani hukuki olarak olur da siyaseten acaba ne kadar yıl idare edebilir" dedi.
"KILIÇDAROĞLU'NDAN MUHTAR OLABİLİR Mİ ?"
Bundan sonra devletin başına gelecek olan herkes önce Manisa'ya gelip devlet ahlakı alacağını aktaran Davutoğlu, "Manisa'dan bir sultan nasıl çıkarılır öğrenecek. Bizde her an Manisalıyız. Siyasi fetret öylesine ağırdı ki her bir partinin içerisinde koalisyon partilerini iltifatı vardı. Bizim dönemde de fetret çıkarmaya çalıştılar. İktidarımızın başlamasından önce kurucu Genel Başkanımız siyasi yasaklı oldular. Beklediler AK Parti'de geride kalanlar bir fetret çıkarsın. Çıkmadı çünkü bizim vefamız davamızadır. Başka hiç bir şeye vefa yada sadakat göstermeyiz. Sadakatimiz milletedir. Davamız rabbimizedir. Ne oldu siyasi yasak koydukları genel başkanımız 'Muhtar bile olamasın' dedikleri genel başkanımız ülkemizin Cumhurbaşkanı olarak geçen hafta makamında ağırladı. Şimdi tabii sormak lazım da devletten bahsederken aklıma nedense o gelmiyor ama aday olduğu yerde ikamet adresini bulamayan Kılıçdaroğlu'ndan muhtar olabilir mi? Hani hukuki olarak olur da siyaseten acaba ne kadar yıl idare edebilir" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...