Fenerbahçe transferde son dakika golü atacak mı?

Fenerbahçe transferde son dakika golü atacak mı?

SPOR Haberleri

Transferin bitimine iki gün kaldı, Fenerbahçe henüz oyuncu almadı.

Ancak taraftar özellikle Ozan Tufan konusunda umutlu bekleyişini sürdürüyor. Yönetim ise kanatlara takviye için çalışıyor. Fenerbahçe ligde yoluna doludizgin devam ediyor. Karabük karşısında da sahadan galibiyetle ayrılan İsmail Kartal'ın öğrencileri bu haftayı da lider tamamlamayı garantiledi. Eksik oyuncular da yavaş yavaş dönüyor. Ancak taraftarlar hâlâ transfer bekliyor. Transfer döneminin bitmesine iki gün kaldı. Sarı-Lacivertli futbolseverler özellikle Ozan Tufan konusunda umutlu bir şekilde bekleyişi sürdürüyor. nbsp;

Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığı tek isim olan Ozan konusunda son anda bir atak yapabileceği iddia ediliyor. İsmail Kartal ise Bursaspor'un genç yıldızının yanı sıra yerli bir kanat oyuncusu da istiyor. Yönetim de bu isteği yerine getirmek için son iki günde çalışmalarını sıklaştırdı. Sarı- Lacivertliler, Kartal'ın talebi doğrultusunda sürpriz bir isme imza attırmanın peşinde.

Golcü transferi olmadı
Fenerbahçe yabancı golcü takviyesi için de girişimlerde bulundu. Ancak başta yabancı kontenjanı olmak üzere şartlar yönetimin istediği gibi gelişmedi. Gündeme gelen Edin Dzeko, Mario Balotelli, Bafetimbi Gomis ve Alexander Meier gibi yıldızlar için sezon sonunda bir kez daha çalışma yapılacak.


Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...