Lider Fenerbahçe Karabük'te üst üste 7. galibiyetine ulaştı!

Lider Fenerbahçe Karabük'te üst üste 7. galibiyetine ulaştı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sarı-lacivertliler, "Mavi Ateş"i Selçuk Şahin ve Emenike'nin golleriyle söndürerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Bir yanda son 3 maçında sıfır çeken Karabük, diğer yanda 6 maçlık galibiyet serisi yakalamış Fenerbahçe. Ancak önüne geleni yenen Fenerbahçe, Karabük'teki son 3 maçından puan alamamış. Emre ve Meireles sakatlık sebebiyle kadroda yok. Kuyt iğneyle sahada, yol yorgunu Sow kulübede. İşte bu veriler ışığında başladı mücadele. Lider koltuğunu korumak arzusuyla hemen saldırdı, küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Karabük reaksiyon vermekte gecikince gol erken geldi. Henüz 7. dakikada ceza alanı dışından sert bir şut çıkaran Selçuk Şahin, kendi kendine doğum dünü hediyesi verdi: 1-0. Golden 3 dakika sonra tehlike yaşayan yine Karabük kalesiydi. Gökhan Gönül'ün füzesini Waterman çeldi, defansın uzaklaştırmak için yükseklik kazandırdığı top üst direğe çarparak oyun alanına döndü, pozisyon gol olmadan öldü. Sonrasında orta saha mücadelesine dönen ilk yarı ciddi bir pozisyon yaşanmadan bitti.
Emenike taklasını attı
İkinci yarıda gole ilk yaklaşan eski bir Karabüklü olan Emenike oldu. 48'de Diego'nun pasında Nijeryalının gelişine vuruşu az farkla yandan auta çıktı. 58'de ise tam anlamıyla "Atamayana atarlar" yaşandı! Ani gelişen Karabük atağında Fenerbahçe savunması 4'e 2 yakalandı, ancak Viola pas vermek yerine kaleye şut yollamayı tercih etti. Bu zayıf vuruşu kontrol etmekte zorlanmayan Volkan hemen Caner'i gördü. Süper solak yaklaşık 60 metrelik bir pasla meşin yuvarlağı Emenike'ye postaladı, Karabük eski golcüsünün vuruşuyla yıkıldı. 2-0. İstekli mücadelesine rağmen pozisyon üretmeyi başaramayan ev sahibi 75'de bulduğu fırsatı harcamadı. Viola'nın sağdan ortasına uzak direkte kafayı vuran Traore, Volkan'ı avladı: 2-1. Bu golle umutlanan Karabük saha hakimiyetini arttırdı ve oyunu tamamen rakip yarı alana yıktı. 90+4'te Furkan'ın müthiş bazukasını Volkan önledi. Fener kazanma serisini 7'ye, Karabük kaybetme serisini 4'e çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...