Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da lodos apartman çatısını komple söktü

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da lodos apartman çatısını komple söktü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Etkisi devam eden lodos Seyrantepe'de bir apartmanın çatısını uçurdu. Olay'da can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi.

İstanbul'da etkisini sürdüren lodos, Seyrantepe Cevahir Sokak'ta saat 14.30 sıralarında bir apartmanın çatısını uçurdu. Sokak üzerinden bulunan apartman çatısı lodosun etkisiyle yere uçtu. Uçma sonrası çatı ilk önce sokakta bulunan iki binaya çarparak binada bulunan iki evin camını kırdı. Camlara çarpan çatı, sokakta bulunan elektrik direğini devirdikten sonra bir arabanın üstün düştü. Olay anında büyük panik yaşanırken, sokakta elektrik kesintisi meydana geldi. Yaşanan panik sonrası vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri olay yerinde büyük tedbir alırken, olayı gören vatandaşlar 2 dakika önce buradan geçtim daha sonra sesi duyduk havai fişek atılıyor zannettik. Bir baktık ki çatı uçmuş, dediler.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...