İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

/ Kaynak: DHA
İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul'da deniz karayla birleşti. Araçlar sular altında kaldı. Caddebostan'da lodos dehşeti yaşanırken 'sahil yolunu kullanmayın' uyarısı yapıldı.

İstanbul'da lodos nedeniyle deniz karayla birleşti. Seyir halindeki araçlar su altında kalırken bir otomobil de yan yattı. Caddebostan'da ise tam anlamıyla lodos dehşeti yaşandı. Dev dalgalar nedeniyle araçlarında mahsur kalan vatandaşları itrafiye ekipleri kurtardı. Trafik Kontrol Merkezi yetkilileri 'sahil yolunu kullanmayın' uyarısı yaptı.

İstanbul'da etkisini sürdüren lodos hayatı felç etti. Pendik de lodostan nasibini aldı. Lodosun etkisiyle taşan deniz adeta karayla birleşti. Sahil yolunda seyreden araçlar, suya gömüldü. nbsp;

O ANLARDAN KARELER

Bir otomobilin ise yan yattığı görüldü. Yarıya kadar suya gömülen araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar ise araçların ilerleme çabasını meraklı gözlerle izledi. Sahil yolunun suyla dolayısıyla Tuzla istikametine doğru uzun araç kuyruğu oluştu. Bunun üzerine olay yerine İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yolda kalan araçlara müdahale etti.

nbsp;İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

UYARI: SAHİL YOLUNU KULLANMAYIN

Fırtınanın etkisiyle Anadolu ve Avrupa Yakası'nda sahil yolunda deniz sularının yola kadar ulaşması nedeniyle trafik akışı güçlükle sağlanıyor. Trafik kontrol merkezi yetkilileri sahil yollarını kullanmamayı öneriyor.

Saat 18:45 itibariyle Avrupa Yakası'nda Zeytinburnu - Yenikapı istikameti; Anadolu Yakası'nda ise Suadiye - Kartal istikametinde ulaşım sağlanamıyor.
nbsp;İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

ARAÇLAR SULAR ALTINDA

Şiddetli lodosun yükselttiği dalgalar, Kadıköy'den Pendik'e kadar uzanan sahil yolunun büyük bölümünü su altında bıraktı. Çok sayıda araç yükselen deniz sularının altında kaldı. Ulaşım tamamen durdu. İtfaiye ekipleri, Pendik'te su içinde kalan araçları kurtarmak için seferber oldu.
nbsp;İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

CADDEBOSTAN'DA LODOS DEHŞETİ

Caddebostan'da şiddetli lodos dehşet saçtı. Caddebostan'dan Suadiye'ye kadar uzanan sahil yolunu su bastı. Araçlarında mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. Metrelerce yükseklikteki dev dalgalar dalga kıranı aştı, tekneleri ya batırdı ya da batma noktasına nbsp; Otomobiller de dalgalara teslim oldu.
nbsp;İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

Akşam saatlerinde şiddetini artıran lodos, yüksekliği birkaç metreyi bulan dalgalara yol açtı. Dalgaların etkisiyle mendirek içerisinde bağlı olan tekneler ya battı ya da batma noktasına geldi. Dalgalar, kıyıda bulunan çok büyük kayaları da sahile doğru sürükledi.
nbsp;İstanbul fırtınaya teslim! İşte inanılmaz görüntüler

Kuvvetli rüzgar bazı ağaçların devrilmesine de neden olurken, denizin kabarması ve dalgalar nedeniyle Caddebostan'dan Suadiye'ye kadar uzanan sahil yolunu su bastı. Çok sayıda araç su içinde mahsur kalırken, sürücü ve yolcuları itfaiye ekipleri kurtardı. Su baskını nedeniyle Caddebostan'dan itibaren sahil yolu tamamen trafiğe kapandı.
##tgvideo##
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...