Şenol Güneş'ten kırmızı kart tepkisi

Şenol Güneş'ten kırmızı kart tepkisi

SPOR Haberleri

Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Melo'nun kırmızı kart görmesi gereken 3 pozisyon olduğunu belirtti ve hakemleri eleştirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Futbol adına güzel şeyler oldu, biz daha iyi şeyler yapmaya müsait bir takımız. Pres yapmaya çalıştık, iyi toplar kazandık. Basit goller kaçırdık. 20. dakikaya kadar atakları yoktu, gol yedik. Hakem oyuncunun seyir zevkine katkı yaptı. Biz de o esnada gol pozisyonları yakaladık. Galatasaray duran toplardan atmaya çalışıyordu, biz daha üstündük. Burak ile Selçuk'un olmaması avantajımızdı."

"Melo'nun 3 tane hareketi var"

"4. hakem ile yardımcı hakemleri düzeltmek lazım. Bize verilmeyen penaltı var, Melo'nun 3 tane hareketi var, kırmızı kart. Kasımpaşa maçını izledikten sonra üzüldüm. Hakemleri kötülemek için değil, bu tip işler olunca güven azalıyor, skorlar değişiyor. Biz de hata yaptık, azaltmalıyız bunları ki daha güzel oyun olsun. Güzel futbol herkes istiyor, sadece Galatasaray ve Fenerbahçe değil. Oynayarak kaybedip ya da kazanmamız gerekiyor. Üstündük, daha da üstün olabiliriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...