İsmail Kartal'dan Yanal'a mesaj

İsmail Kartal'dan Yanal'a mesaj

SPOR Haberleri

İsmail Kartal, Trabzon'la Cumartesi oynayacakları maç öncesi Ersun Yanal'ın kendisi ve F.Bahçe'yi tanımasını sorun etmiyor.

F.Bahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal cumartesi günkü Trabzonspor maçı öncesinde meslektaşı Ersun Yanal'la karşılaşacakları için ayrı bir heyecanlı. Geçen sezon Yanal ile şampiyonluk yaşayan Kartal, ''Sizi ve F.Bahçe'yi yakından tanıması bir handikap mı?'' sorusuna, ''Evet, beni tanır ama insan olarak dost olarak... Hocalığımı bilmez'' yanıtını verdi. nbsp;
nbsp;
''ÇIKIŞIMIZ NORMAL''
nbsp;
BU sözlerin ardından ''Aman yanlış anlaşılmasın'' deyip üstüne basa basa ''F.Bahçe'de sevgi ve saygı ortamında çok şeyler yaşadık. Bu yüzden sözlerim bir tarafa çekilmesin lütfen'' ricasında bulundu. nbsp;
nbsp;
Kartal takımımın başarısı için de ''Emeklerimizin karşılığını almaya başlıyoruz. Bu yolda çok çalışıyoruz hatta sabahlıyoruz. Böyle emeklerin harcandığı bir ortamda takımın çıkış yapması normal. Bu günleri tabii ki bekliyordum. Ancak daha iyi olmamız gerekiyor. Bunu da söylemek zorundayım'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...