Hamza Hamzaoğlu'ndan dobra sözler: Maç Bursa'nın hakkıydı

Hamza Hamzaoğlu'ndan dobra sözler: Maç Bursa'nın hakkıydı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, 'Çok net fırsatlar yakaladılar. İyi bir mücadele oldu. İki puan kaybettik ama telafi ederiz' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrası, "Bugün kaybettiğimiz iki puan için üzgünüz ama telafi ederiz. İyi bir takıma karşı mücadele ettik. Bursaspor sahada daha net pozisyonlara girdi. Kazanmayı bizden daha çok hak etti" dedi. "Orta sahada rakibin üstünlüğünü hissettik. Fernandao'nun iyi oyunu bizi yıprattı" vurgusu yapan Hamza hoca, Şenol Güneş'in oyuncularının transferiyle ilgili sitemine, "Şenol hoca yanlış biliyor. Bizim Serdar Aziz'e ilgimiz geçen hafta başlamadı. Etik olmayan bir şey yok. Fernandao'yla ilgili bir düşüncemiz ise olmadı" karşılığını verdi. F.Bahçe derbisi sorulan Hamzaoğlu, "O maça kadar geride gitmemiz önemli değil. Kırılma maçı olacak ve kazanırsak kafa kafaya geleceğiz. Önemli olan son haftada birinci sırada olabilmek" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...