Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otogardaki cinayette öyle bir detay ortaya çıktı ki, o kız...

/ Kaynak: İHA
Otogardaki cinayette öyle bir detay ortaya çıktı ki, o kız...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mardin'den İstanbul'a kaçan çift otogara ayak bastığı gibi bıçaklı saldırıya uğramıştı ve genç adam ölmüştü. Ayaydın'ın baldızını kaçırdığı öne sürüldü.

İstanbul Esenler Otogarı'nda dün öldürülen Hamdullah Ayaydın'ın baldızını kaçırdığı öne sürüldü. İddialara göre, dün gündüz saatlerinde eşi M. Ayaydın'ı yanına alan Hamdullah Ayaydın kayınbabasının evine gitti. Dönüşte eşi ve 19 yaşındaki baldızı C.İ. ile beraber eve doğru giden Hamdullah Ayaydın evin önünde eşini arabadan atıp baldızıyla beraber kaçtı. Düşmenin etkisiyle kafasında kırıklar oluşan eşi M. Ayaydın Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. nbsp;
Baldızı ile beraber İstanbul'a kaçan Hamdullah Ayaydın, İstanbul Esenler Otogarı'nda indikleri sırada kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Aldıkları bıçak darbeleri sonucu Hamdullah Ayaydın hayatını kaybederken 19 yaşındaki baldızı C.İ. ise yaralandı. nbsp;
Hamdullah Ayaydın'ın ailesinin, cenazeye sahip çıkmayacağı iddia edildi. nbsp;
Bu arada, Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan Hamdullah Ayaydın'ın eşi M. Ayaydın'ın taburcu edildiği öğrenildi.
Otogardaki cinayette öyle bir detay ortaya çıktı ki, o kız... nbsp;
Otogardaki cinayette öyle bir detay ortaya çıktı ki, o kız...

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...