Fikret Orman'ın 'Arena' planı

/ Kaynak: AA
Fikret Orman'ın 'Arena' planı

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin şubat sayısında siyah-beyazlı camiaya seslendi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübü taraftarın gururlanacağı bir yapıya kavuşturmanın en temel amaçları olduğunu söyledi. Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin şubat sayısında yer alan yazısında, 2012 yılının mart ayında başladıkları görevlerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini belirterek, "İdari, sportif, hukuki ve mali alanlarda yaptığımız nice düzenleme ve yeniliklerle daha profesyonel bir hale getirmeye çalıştığımız kulübümüzü, büyük Beşiktaş taraftarının her anlamda gururlanacağı bir yapıya kavuşturmak her zamanki gibi en temel gayemizdir" ifadelerini kullandı.


Her branşta hem sportif hem de sosyal anlamda müthiş bir uyum yakaladıklarını vurgulayan Orman, şunları kaydetti: "Bu kapsamda ailemizi biraz daha genişleterek futbol A takımımıza yeni transferler yapmış bulunuyoruz. Beşiktaşımızın aile yapısına uygun olduğunu düşündüğümüz oyuncular, büyük hedeflerimize yürürken gücümüze biraz daha güç katacaktır. Türkiye'nin en iyi yerli ve yabancı oyuncularına sahip olan ekibimize katılan sporcularımızın camiamıza hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum." nbsp;


Adanaspor ile yapılan anlaşma
Başkan Orman, PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor ile yaptıkları anlaşmaya da değinerek, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de spor kültürü anlamında ve sporcu yetiştirme konusunda adeta bir fabrika gibi varlığını sürdüren çok değerli ilimiz Adana'nın, marka değeri oldukça yüksek futbol kulübü Adanaspor'la yaptığımız iyi niyet protokolü ve kardeş kulüp anlaşması, Beşiktaşımızı hem finansal fair play kurallarına biraz daha yaklaştırmak hem de yeni yetenekleri en doğru yolla değerlendirmek adına oldukça büyük bir önem arz ediyor. İki kulübün ortak menfaatlerinin ön planda olacağı, gerçek bir iş birliğine adım atarak, bir büyük projeyi daha hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." nbsp;


"Vodafone Arena'da şampiyonluk maçına çıkmak..."
Yapımı süren Vodafone Arena'nın kaba inşaatının tamamlandığını ifade eden Fikret Orman, "Temelinde aşkların en güzelini barındıran Vodafone Arena'da sezonun şampiyonluk maçına çıkmak ve şampiyonluk kupasını evimizde kucaklamanın vereceği tarif edilemez mutluluğa erişmek en büyük motivasyonumuz" diye görüş belirtti. Orman, Beşiktaşlı futbolcuların maçlarda sergiledikleri örnek davranışların kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Orman, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "En büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dillere pelesenk olan o meşhur aforizması 'ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözüne paralel bir spor algısı benimserken, sporcularımızın sergilediği örnek davranışlar bizleri kat be kat mutlu ediyor. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor'la ilk karşılaştığımız maçta önce Veli Kavlak'ın gösterdiği centilmenlik, ardından yine Adana Demirspor'la yapılan ikinci maçta Necip Uysal'ın yaptığı dürüst eylem, Beşiktaş sporcusunun farkını bir kez daha ortaya koydu. Şiar edindiğimiz ilkeler doğrultusunda hiçbir zaman bu tavrımızdan vazgeçmeyeceğimizi, her daim en doğru perspektifle spora yaklaşacağımızı sizlere gönül ferahlığıyla garanti edebilirim."


Kulüp başkanı Orman, güreş takımı sporcusu Cem Yılmaz'ın yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü aktarıp, "Bizim gibi, gençleri ve genç sporcuları sonuna kadar destekleyen bir kulübün, bir ferdini kaybetmesinden daha büyük bir kahır olamaz. Merhum sporcumuz Cem Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve güreş takımımıza sabırlar diliyorum" ifadesini kullandı. Fikret Orman, son olarak FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda çeyrek finale yükselen basketbol takımını tebrik edip, başarılar diledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...