Kaderimin Yazıldığı Gün'e bomba transfer

Kaderimin Yazıldığı Gün'e bomba transfer

MAGAZİN Haberleri

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'e Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Hale Soygazi transfer oldu

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun üstlendiği nbsp;"Kaderimin Yazıldığı Gün"e Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hale Soygazi de katıldı.


"YEŞİLÇAM OLSAYDI..."
3 Şubat tarihinde yayınlanacak yeni bölümden itibaren Neval karakteriyle Defne'nin (Begüm Kütük Yaşaroğlu) annesini canlandıracak Hale Soygazi nbsp;"Kaderimin Yazıldığı Gün"e katılmasıyla ilgili oldukça heyecanlı olduğunu belirterek ; "7'den 70'e herkesin çok yakından takip ettiği, benim de ilk bölümünden bu yana ilgiyle izlediğim bu özel projede yer almak mutluluk verici. Özcan Deniz çok takdir ettiğim bir isim, Türk sinemasına başarılarıyla değer katıyor. Eğer zamanında Yeşilçam'da olsaydı, şu an olduğu gibi o dönemede damgasını vururdu." dedi.
Kaderimin Yazıldığı Gün'e bomba transfer

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 15.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
GÖZE GÖZ… DİŞE DİŞ… nbsp;
Şirketten gelen fatura Kahraman'ın bir kolye satın aldığını göstermektedir. Defne bu kolyenin kendisine nbsp;değilse, kime alındığını merak etmektedir. nbsp;Hedefte Elif vardır… Evine gider ve Defne kolyeyi Elif'in boynunda görür… Üzerine saldırır… Elif bunun altında kalmaz… "Ben sizin gibi şehirli kadınlara benzemem."
Bu arada Kahraman da babasına bebeğin alınmadığını söyler… Ziya bey havalara uçar… "Aslan Elif… Helal olsun sana."
Diğer tarafta ise, Meryem, Kadir'le yüzleşir. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert olur. Meryem bu noktadan sonra ailesine yönelir… Konak Meryem'in sesiyle çınlamaktadır… nbsp;"Hangi baba evladına böyle bir acıyı yaşatır? Hiç kimse temiz değil bu evde…"
Aşk başlıyor mu?
Kahraman yaptığı bir sürprizle Elif'i mutlu eder… nbsp;Ancak birkaç saatlik planladıkları kar tatili yolların kapanmasıyla uzar… Elif ve Kahraman geceyi otelde geçirmek zorunda kalırlar… nbsp;
İkisi için de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...