Haluk Bilginer dünyaca ünlü filmde oynayacak

Haluk Bilginer dünyaca ünlü filmde oynayacak

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Hollywood yapımı Ben Hur filminin yeni versiyonunda oynayacak

Ünlü sanatçı Bilginer, dünyaca ünlü bir filmde oynamak için hazırlanıyor. Usta tiyatrocu, 1925'den beri çekilen ünlü klasik film, Ben Hur'un yeni versiyonunda oynayacak. Timur Berkmambetov'un yöneteceği filmde Morgan Freeman, Toby Kebbell, Nazanin Binaları, Jack Huston gibi ünlü oyuncuların da oynayacağı film ülkemizde 2016 Şubat'ta gösterime girecek. Hollywood yolcusu olan oyuncu, bu yüzden tiyatro çalışmalarını askıya aldı. Bilginer'in rol alacağı ünlü Amerikan dizisi Shameless'ın yerli uyarlaması Utanmazlar'ı erteledi.


BEN-HUR'UN KONUSU
Milattan önce 26 yılında yaşayan Ben-Hur, Kudüs'te yaşayan varlıklı bir prens ve tüccardır. Çocukluk arkadaşı Romalı Messala görüşmedikleri yıllar boyunca yüksek kademeli bir Roma hakimi olmuştur. Kudüs'ten uzak kaldığı uzun yıllardan sonra buraya dönen Messala, artık Roma ordusunun komutanı olmuştur. Yahudilerin özgürlüğü için canı pahasına mücadele eden Ben-Hur'dan, çocukluk arkadaşı Messala tarafından, Romalıları eleştiren yahudileri teşhis etmesi istenir; ancak Ben-Hur kabul etmez. Karşı karşıya gelen iki çocukluk arkadaşı artık farklı cephelerdedirler. nbsp;
Sinema tarihinin klasik yapıtlarından biri olan William Wyler imzalı bu epik film Akademi Ödülleri'nde onbir dalda Oscar ödülü kazanmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...