Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli'ndeki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

/ Kaynak: İHA
Kocaeli'ndeki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmit'te bulunan bir depoya düzenlenen operasyonda yaklaşık 15 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit'te bulunan bir depoya düzenlenen operasyonda yaklaşık 15 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. nbsp;Alınan bilgiye göre İzmit'te bir evin uyuşturucu madde deposu olarak kullanıldığı bilgisine ulaşan narkotik polisleri depoyu takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen narkotik polisleri depoya operasyon düzenledi. Operasyonda yaklaşık 15 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken N.A., H.Y. ve B.Y. isimli 3 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların uyuşturucu maddelerini İzmit'te bulunan torbacılara satmak üzere depoda bulundurduğu öne sürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 zanlı, uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yaptığı iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...