Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den taraftara müjde

Fenerbahçe'den taraftara müjde

SPOR Haberleri

Gelecek sezonun kadro yapılandırmasına başlayan Fenerbahçe, ilk olarak Miroslav Stoch'u geri alacak

Sezonu şampiyon olarak tamamlayıp gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak gitmenin planlarını yapan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro yapılandırmasına da şimdiden başladı. Sarı Lacivertliler ilk olarak taraftarın gönlünde yatan isim Slovak oyuncu Miroslav Stoch'u Arap yarımadasından geri getirecek.
nbsp;
SÖZLEŞMESİNİ UZATMIŞTI
2010/2011 sezonu başı Chelsea'den 5.5 milyon euroya transfer edilen ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri takımı nbsp;Al Ain'de kiralık oynayan Stcoh'la sözleşme uzatılmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2018 Haziranı'nda sona eriyor. Stoch geçtiğimiz sezon Paok'ta, bu sezon da Al Ain'de klas gollerine devam ediyor ve iyi bir performans sergiliyor. nbsp;
Fenerbahçe'den taraftara müjde

HOLMEN İSTENENİ VEREMEDİ
Sözleşmesi Haziran 2016'da bitecek olan İsveçli Samuel Holmen ise gelecek sezon yine kiralık verilecek. Yabancı kontenjanı nedeniyle geçen sezon forma bulmakta zorlanan Holmen, istenilen düzeye ulaşamadığı için gelecek sezon da kadroda düşünülmüyor. 31 yaşındaki oyuncunun yine kiralık gönderilmesi kesinlik kazandı.(Fanatik)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...