Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi müjde

Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi müjde

SPOR Haberleri

Trabzonspor'a zirve yarışında büyük önem taşıyan Fenerbahçe maçı öncesi Afrika'dan 2 müjdeli haber geldi.

Constant ve Medjani'nin milli takımları çeyrek finalde Afrika Uluslar Kupası'na veda ettiği için Fenerbahçe maçında forma giyme olasılığı doğdu.


CEZAYİR'DEN KUPAYA VEDA
Sakatlıklar ve Afrika Kupası'na giden oyuncuları nedeniyle özellikle defans bloğunda alternatifsiz kalıp Salih Dursun'u sağ bek, Bosingwa'yı stoper oynatmak zorunda kalan teknik direktör Ersun Yanal, Afrika'dan gelen 2 habere sevindi. Bordo mavililerin Afrika Kupası'ndaki temsilcilerinden Carl Medjani'nin formasını giydiği Cezayir milli takımı, çeyrek finalde Fildişi Sahili'ne 3-1 yenilerek kupaya veda etti. 90 dakika sahada kalan Medjani, takımında sağ bekte oynadı.
Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi müjde

GİNE'DE ELENDİ
Trabzonsporlu Kevin Constant'ın 53'üncü dakikada yerini Keita'ya bıraktığı bir diğer çeyrek final maçında ise Gine milli takımı. kupanın favorilerinden Gana'ya 3–0' lık skorla yenilerek turnuvayı kapattı. Trabzonsporlu Yatabare'nin formasını giydiği Mali ise 2'nci turda elenmişti.


DÖNÜŞLERİNDE YANAL GÖRÜŞME YAPACAK
Bordo mavili takımda kritik Fenerbahçe sınavı öncesinde Afrika Kupası'nda mücadele eden oyuncularının dönecekleri bildirildi. Uğur Demirok'un sakatlığı, Fatih Atik'in formsuzluğu nedeniyle defans ve ön liberoda sıkıntı yaşayan teknik direktör Ersun Yanal'ın perşembe günü Trabzon'da olması beklenen milli oyuncularla bir görüşme yapacağı ve bu görüşmenin ardından Fenerbahçe kadrosuna alıp almamaya karar vereceği belirtildi. Yanal'ın özellikle Medjani'den mutlaka yararlanmak istediği de öğrenildi.
Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi müjde

AKHİSAR'A KARŞI ŞANSI TUTMUYOR
Trabzonspor'un yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor'a karşı şansı bir türlü tutmuyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 5 lig, 1 kupa maçının sadece birinden bordo mavililer galibiyetle ayrıldı. Akhisar Beelediyespor, 3 galibiyet elde ederken, 2 maç da berabere bitti. Bu sezon iki takım lig maçında Akhisar'da 1-1, kupa maçında da Trabzon'da 0-0 berabere kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...