ABD'ye silah uyarısı

/ Kaynak: DHA
ABD'ye silah uyarısı

DÜNYA Haberleri  / DHA

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri'ni Ukrayna'ya Rusya yanlısı milislere karşı kullanması için silah göndermemesi konusunda uyardı.

Hükümet ortağı Sosyal Demokrat Parti SPD Dış Politika Sözcüsü Niels Annen, "ABD'nin Ukrayna'ya silah göndermesi yeni sorunları beraberinde getirecek tehlikeli bir adım olacaktır" dedi. Die Zeit gazetesinin haberine göre, Ukrayna sorununun askeri önlemlerle çözülemeyeceğini kaydeden Niels Annen, Ukrayna yönetiminin askeri yöntemi denediğini ve sonuç alamadığını hatırlatarak, yavaş da ilerlese, diplomatik çözüm arayışlarının sürdürülmesinden yana olduklarını söyledi.New York Times gazetesi, hükümet kaynaklarına dayanarak verdiği haberde, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in Ukrayna'ya silah gönderilmesini konuşmaya hazır olduklarını yazmıştı.


DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...