Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'li Şahin, 'Bütün dünya hayranlıkla izliyor'

/ Kaynak: DHA
AK Parti'li Şahin, 'Bütün dünya hayranlıkla izliyor'

Politika Haberleri  / DHA

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, bütün dünya liderlerinin Cumhurbaşkanı, Başbakan ve AK Parti'yi hayranlıkla izlediğini söyledi.

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde partisinin gençlik kongresinde konuşan Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile nbsp;Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de aralarında bulunduğu bütün dünya liderlerinin kendilerini ve yaptıklarını takdirle karşıladığını belirterek, "Hepsi Cumhurbaşkanı, Başbakan ve AK Parti'yi hayranlıkla izliyor" dedi.
Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, partisinin Yenişehir İlçesi Gençlik Kolları Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "AK Parti ile bizim görüşlerimiz farklı ancak sizin ülkenizde 13 yıldır yaptıklarınızı takdirle karşılıyoruz" dediğini hatırlatarak, "Tüm bunlara rağmen ana Muhalefet Partisi CHP'de, Yunanistan Başbakanı'na hayran olduklarını söylüyor. Ana muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da, CHP de bize hayran fakat söyleyemiyorlar. Bizim Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, AK Parti'mize, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Almanya Başbakanı Angela Merkel de dahil olmak üzere bütün dünya liderleri hayran. Yaptıklarımızı alkışlıyorlar. Hayranlıklarını açıkça ifade ediyorlar" dedi. Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını kaydeden Şahin, "Türkiye başkalarının önünde el pençe divan duran, IMF'den 1 milyar lira gelecek diye takla atan bir ülke değil, sadece Bursa'ya 15 milyarlık yatırım yapabilen büyük bir ülke" dedi. nbsp;


Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...