Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 saniye ara ile öldüler!

/ Kaynak: İHA
2 saniye ara ile öldüler!

YAŞAM Haberleri  / İHA

62 yıldır aynı yastığa baş koyan yaşlı çift, çocuk ve torunlarının gözleri önünde 2 saniye ara ile hayatını kaybetti. Geriye bu son fotoğraf kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Gönül Sokağı üzerindeki bir evde meydana geldi. 62 yıldır evli diyaliz hastası 86 yaşındaki Osman Özdemir ile nefes darlığı şikayeti bulunan eşi Hatice Özdemir, bugün sabaha karşı rahatsızlandı. Çocuklar, hayata gözlerini yuman babaları ile ilgilenirken annelerinin da son nefesini verdiğini fark etti.

Savcılık, 2 saniye ara ile hayatını kaybeden çiftin şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlattı. 62 yıldır aynı yastığa baş koyan 8 çocuk ile 32 torun sahibi olan çift, kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı.

Anne ve babasının kendi evinde kaldığını ifade eden Kadir Özdemir, "Babam diyaliz hastası olduğu için 5 dakikada bir beline masaj yapıyorduk. Kız kardeşim de nefes darlığı çeken annem ile ilgileniyordu. İkisini de iki saniye ara ile kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin" dedi.

Ölen anne babasının 4 erkek, 4 de kız çocuğu olduğunu söyleyen Hasan Özdemir, "Kardeşim ile kız kardeşimin yanında vefat ettiler. Babam diyaliz hastasıydı, annem de ciğerlerindeki rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı çekiyordu" dedi.

Diğer yakınları ise, karbonmonoksit zehirlenmesinden öldüğü düşünülen çiftin zehirlenme ihtimalinin olmadığını ifade ederek, "Zehirlenmeden şüphe edildi, ama evde çocuk ve torunları da vardı. Konuşurken öldüler. 62 yıldır aynı yastığa baş koydular. Çocuk sayıları bile aynıydı. 4 erkek, 4 de kız sahibiydiler. İki saniye arayla öldüler" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...