Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'ın yeni tabletinden sızıntı geldi

Apple'ın yeni tabletinden sızıntı geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Son gelen bilgiler Apple'ın yeni tabletinin donanım tarafında bir hayli güçlü olacağını gösteriyor.

Son birkaç aydır Apple'ın büyük ekranlı bir tablet geliştirdiğine dair haberlerin düzenli olarak yayınlandığına şahit oluyoruz. Büyük ekranlı iPad'in iPad Air 2 etkinliğinde tanıtılması bekleniyordu fakat üretim sorunları nedeniyle Apple'ın büyük ekranlı iPad tanıtımını ertelemek zorunda kaldığı söylendi.


Bugün bir kez daha büyük ekranlı iPad hakkında yeni bilgilerle karşı karşıyayız. Çin menşeli kaynaklarca yayınlanan bilgilere göre Apple'ın yeni tableti iPad Plus olarak isimlendirilecek. Apple'ın büyük ekranlı iPhone'de kullandığı Plus isminin büyük ekranlı tablette de yer alması ihtimal dahilinde görünüyor.


12.9-inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü ekranla donatılacak iPad Plus önceki iPad'lere göre daha hafif ve ince olacak. 7mm kasa kalınlığında olduğu rapor edilen tabletin ağırlığı 700 gram olarak bildirildi. Pile gelince; iPad Plus, Apple'ın en büyük pile sahip mobil cihazı olacak. Tablette 11.000mAh kapasiteli pilin yer alacağı konuşuluyor ki, nbsp;bu rakam iPad Air 2'daki pilin 1.5 katı demek.


Apple cephesinden aktarılan bilgiler sadece bunlarla sınırlı değil. İddiaya göre Apple iPad mini 4'ü de hazırlıyor. Üstelik Apple iPad mini 2 satışını fiyatları daha aşağı çekerek sürdürecek. Bir diğer gelişme ise 4-inçlik iPhone hakkında. nbsp;Apple, 4-inçlik iPhone üzerinde çalışıyor ve bu yıl üç farklı ekran boyutunda iPhone piyasaya sunmayı hedefliyor. nbsp;


Kaynak: TeknolojiOku

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...