Fenerbahçe'den Altay'a kiralandı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'den Altay'a kiralandı

SPOR Haberleri  / İHA

Altay, ara transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'nin genç golcüsü Aziz Ceylan da dahil olmak üzere 6 oyuncuyu renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altay, ara transfer döneminin son gününde 6 oyuncuyla anlaştı. Ligde art arda aldığı puan kayıplarıyla sıkıntılı günler geçiren siyah-beyazlılar, Fenerbahçeli forvet oyuncusu Aziz Ceylan ve Boluspor'dan forvet oyuncusu Ahmet Kulabaş'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Altay, ayrıca Adanaspor'dan kaleci Evren Özyiğit'le 1,5 yıllık, Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Fatih Üsküplü ile 4,5 yıllık, Aydınspor 1923'ten savunma oyuncusu Hayrullah Çelik'le 2,5 yıllık ve Göztepe'den hücum oyuncusu Kubilay Baktır'la 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Lisansları çıkarılan 6 futbolcunun bugün yapılacak idmana çıkması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...