Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cardozo'nun 'Fenerbahçe' planı

Cardozo'nun 'Fenerbahçe' planı

SPOR Haberleri

İlk yarıda derbide sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen yıldız oyuncu Oscar Cardozo, Kadıköy'de tarih yazmak istiyor

Trabzonspor'un sezon öncesinde Benfica'dan transfer ettiği Oscar Cardozo gollerini sıralamaya devam ediyor. Kayseri Erciyesspor ile oynanan lig maçında da rakip fileleri sarsmayı başaran deneyimli golcü Süper Lig'deki gol sayısını 12'ye çıkararak gol krallığındaki iddiasını sürdürdü. nbsp;


Paraguaylı, attığı 12 golün 10'unu iç sahada kaydederken, bu alanda tam 4 Süper Lig takımını geride bıraktı. Cardozo, Avni Aker performansıyla 7. sıradaki Gaziantespor ve alt sıralardaki Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor'un iç sahada toplamda ürettiği golden daha fazla attı. Trabzonspor ise Oscar Cardozo'nun gol attığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmezken 7 maçta 12 gol atan Cardozo takımına 5 galibiyet ve 2 beraberlik kazandırdı.


Gol krallığında zirvede
Erciyesspor ağlarını 1 kez havalandıran yıldız oyuncu, ligdeki gol sayasını 12'ye yükseltmişti. Bu sayı ile birlikte Cardozo, gol krallığında zirveye yerleşmiş durumda. Ersun Yanal'ın en büyük kozu olan süperstar, ilk yarıdaki derbide sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Bu durumu telafi etmek isteyen 31 yaşındaki futbolcu, Kadıköy'de tarih yazmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...