Galatasaray Odeabank, Orduspor hazırlıklarına başladı

/ Kaynak: AA
Galatasaray Odeabank, Orduspor hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) hafta sonu sahasında Galatasaray Odeabank'ı ağırlayacak Orduspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumartesi günü lig lideri Galatasaray Odeabank ile sahalarında oynayacaklarını belirterek, bu maçın hazırlıklarına İstanbul'da başladıklarını söyledi.
Takımlarında cezalı ya da sakat oyuncunun yer almadığını belirten Durur, zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti. Rakipleri Galatasaray'ın ligde şu ana kadar 13 galibiyet alarak sıralamanın zirvesinde yer aldığını hatırlatan Durur, Orduspor'un ise 6 galibiyetle 10. sırada yer aldığını belirtti. Sahalarında oynayacakları maçı kazanmak istediklerinin altını çizen Durur, "İşimiz zor. Rakibimizin gücü ortada. Lig'de ve Avrupa'da neler yaptığını herkes görüyor. Ancak bizde kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle gülen taraf olmak istiyoruz" dedi. Cumartesi günü saat 14.00'da başlayacak maça basketbolseverleri beklediklerini vurgulayan Durur, maça gelen taraftarların güzel bir maç izleyeceğini sözlerine ekledi.
nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...