Hesabını kaptıran ona koşuyor... Yetiş Melih Başkan!

Hesabını kaptıran ona koşuyor... Yetiş Melih Başkan!

Politika Haberleri

Sosyal medya hesabını kaptıran soluğu Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yanında alıyor..

Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçiler arasında başı çeken Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, kurduğu ekiple bu alana ne kadar önem verdiğini gösteriyor.Gece geç saatlere kadar takipçileriyle kimi zaman tartışan kimi zaman da sohbet edip onlarla bir araya gelen Gökçek, Twitter'de 2 milyon 350 bine yakın takipçiyle, en çok takip edilen Türk siyasetçiler arasında ilk sıralarda.
Özellikle CHP'li isimlerle girdiği tartışmaları ilgiyle takip edilen Gökçek, geçtiğimiz aylarda hesabını kaptırınca olay olmuştu.
Hesabını kurtaran Gökçek, tekrar aynı sorunları yaşamamak için güçlü bir ekip kurdu. Bugüne kadar, hesabını çaldıran birçok isim de Melih Gökçek'ten yardım istedi. Bunlar arasında bakan, milletvekili, belediye başkanı hatta gazeteciler bile bulunuyor.Ekip çok kısa süre içinde hesapları kurtarıp tekrar sahiplerine iade ediyor.


HESAPLAR EN ETKİN NASIL KORUNUR?
Sosyal medya uzmanı Ali Arslan, Twitter, Facebook ve instagram hesaplarının güvenli bir şekilde korunması için şu adımları izlemenizi öneriyor;
*Her şeyden önce güçlü bir parola: Şifrelerinizde büyük ve küçük harf, rakam ve özel karakterler kullanarak tahmin edilmesi zor parolaları tercih edin.
*Twitter hesabınız için kullandığınız e-posta adresini insanlarla paylaşmaktan kaçının, mail ve Twitter hesabınız için farklı şifreler oluşturun.
*Twitter hesabınızdan izin verdiğiniz uygulamalar sizin adınıza tweet gönderebilir. Uygulama erişimlerini kontrol etmek için hesabınızın "Uygulamalar" sayfasına tıklayarak, "Erişimi kaldır" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.
*Twitter mobil uygulaması veya SMS kullanarak 2 adımlı doğrulmayı etkinleştirin. Giriş doğrulaması en sağlıklı yöntemdir, hesabınızın güvenliği için ikinci bir kontrol olanağı sunar. Bilgi: https://support.twitter.com/articles/20171226-giris-dogrulamasn-kullanma
*İnternet gezintilerinizi farklı bir tarayıcı kullanarak gerçekleştirin. Hesabınızın açık olduğu tarayıcı ile bilmediğiniz siteleri ziyaret etmekten kaçının; bazı web siteleri farklı teknikler kullanarak, sizin adınıza sayfalar beğenebilir.

(Haber7)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...