Abdullah Cömert davası öncesi ortalık karıştı!

/ Kaynak: İHA
Abdullah Cömert davası öncesi ortalık karıştı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Balıkesir'de görülen Abdullah Cömert davası öncesinde adliye girişinde gergin anlar yaşandı.

Balıkesir'de görülen Abdullah Cömert davası öncesinde adliye girişinde gergin anlar yaşandı. Cömert ailesinin yakınları ile kimlik kontrolü yapan polisler arasında tartışma yaşandı.
Sabah saatlerinde çok sayıda polis, adliye çevresinde güvenlik önlemi aldı. İstanbul, İzmir ve Bursa'dan çok sayıda grup, Cömert ailesine destek olmak için adliye önüne geldi. Slogan atan gruplar, polis barikatının arkasında yer aldı. Dava saati öncesinde Abdullah Cömert'in kardeşleri ile babası Edip Cömert ve annesi Hatice Cömert, Balıkesir Adliyesi'ne geldi. Ellerinde Türk bayrağı ile davaya gelen aile, polislere tepki gösterdi. Anne Cömert, "Biz katille hesaplaşmaya geldik. Antakya'dan kalktık, bu dava için geldik. Bugün adalet bekliyorum. Katille hesaplaşmak istiyorum. Buradaki insanlar hatır için geldi. Burada polis görmek istemiyorum" dedi.
Adliye girişinde polis ekiplerinin kimlik kontrolü yaptığı esnada, Cömert ailesi ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı. Sanık A.K.'nın, Balıkesir dışından sesli ve görüntülü bilişim sistemi (SEGBİS) aracılığı ile ifade vereceği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...