Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri geri dönüyor! İşte o isim

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri geri dönüyor! İşte o isim

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nden olaylı bir şekilde ayrılan ve izleyici tarafından büyük üzüntü yaşatan Süleyman Çakır karakteri geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi izleyicisine güzel haber! Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi'nde izleyiciler bu sabah heyecanlandıran bir haber çıktı. Dizinin fanatikleri sırf Süleyman Çakır öldü diye izlemeyi kesmişlerdi. Süleyman Çakır karakterini izleyenler o kadar benimsemişlerdi ki bir çok insan bu durumu protesto etmiş, haberlere konu olmuştu... Bu gün ajansların düştüğü habere göre; Süleyman Çakır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca ekibe geri dönüyor. İşte haberin detayı....


'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Süleyman Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca, yıllar sonra yeniden benzer bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Habertürk yazarı Mustafa Doğan'ın köşesinden duyurduğu ve Oktay Kaynarca'nın rol alacağı yeni dizi, 'Kurtlar Vadisi' ekibinden ayrıldıktan sonra kendi yapım şirketleri Reaksiyon Film'i kuran ünlü senaristler Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın imzasını taşıyacak. Süleyman Çakır, Kurtlar Vadisi dizisinin ilk 2 sezonuna damgasını vurmuş ve Polat Alemdar'ın bile önüne geçmişti. Diziden ölerek ayrılan Süleyman Çakır'a gıyabı cenaze namazı bile kılınmıştı.


SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜMÜ
Kurtlar Vadisi isimli dizide Hekimoğlu türküsüyle özdeşleşmesi ve Karadenizli olmasıyla Ordulu olduğu düşünülen Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan karakterdir.


Çocukluğu
Küçük yaştayken cami avlusunda gözü önünde babasının vurulduğunu görmüş ve bundan sonra dünyaya hep nefretle bakmıştır. Babası öldükten sonra annesinin evde yaptığı pilav ve nohutu satarak hem kız kardeşi Derya Çakır'a hem de annesi Emine Çakır'a bakmıştır. Birgün zabıta gelip yasak yerde satış yaptığı için hem onu hem de kız kardeşini hırpalamıştır. Hırpalama sırasında zabıtanın kız kardeşine vurmasından dolayı gözü dönmüş ve zabıtayı ard arda bıçaklayıp öldürmüştür. Sonrasında cinayet suçundan hüküm giyip, hapse düşmüştür. Hapise düşünce annesi ve kız kardeşi açıkta kalmıştır. Bunun için ona Duran Şatıroğlu namı diğer Duran Emmi'yi bıçaklaması için teklif etmişlerdir ve o da annesi ve kız kardeşi kötü durumda olduğu için razı olmuştur. Duran Emmi abdest alırken elinde bıçakla onu öldürmeye gitmiş ancak babasının da abdest alırken öldüğü gözüne gelince yapamamıştır. Duran Emmi sayesinde mafyaya girmiş ve önemli bir mafya babası olmuştur. Sonra Laz Ziya'nın kızı Nesrin Yılmaz ile evlenmiştir.


Mafyada Yükselişi
Testere Necmi'nin hiyerarşisindedir. Konseyin istediği 3 mafyayı öldürerek dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu başarısından ötürü Kurtlar Konseyi, yeni kumarhane açış iznini kendisine vermiş, ancak bu kumarhane nedeniyle önce Şevko, sonra da Tombalacı Mehmet'le takışmıştır. Tombalacı Mehmet'in kumarhaneyi taratması nedeniyle hapse girmiş, bunu fırsat bilen Konsey, yaptırdığı bütün karanlık işleri Çakır'a yıkmaya çalışmıştır. Avukat Elif Eylül' ün çabaları ve ortağı Polat'ın stratejik hamleleriyle hapisten çıkmış ve Tombalacı'yla savaşmaya devam etmiştir. Bu savaş Konsey çıkarlarına zarar vermeye başlayınca bizzat Baron Mehmet Karahanlı'nın emri ve Kılıç aracılığıyla Tombalacı Mehmet'le sulh yapan Çakır, Konsey'e ve Baron'a gösterdiği bu sadakatın ödülü olarak, sadece hasmı olarak değil, çocukluktan beri abilikten çok babalık yaptığı kızkardeşinin katili olarak gördüğü Tombalacı'yı ele geçirmiş ve onu işkence yaparak öldürmüştür. Belirli bir zaman sonra Baron tarafından İstanbul Sefiri yapılmıştır. İstanbul Sefiri olması onun düşmanlarını fazlalaştırmıştır. Çünkü erken denilecek bir sürede sefirliğe getirilmesi ve fevri olması düşmanları tarafından olumsuz karşılanmıştır.


Ölümü

Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir. Can dostu Polat Alemdar Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır.Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendir. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştır. Örneğin, bazı izleyiciler Çakır karakteri diziden çıktıktan sonra diziyi seyretmeyi bırakmışlardır. Hatta, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlüt okutulmuştur. O dönemde dizinin yönetmeni olan Osman Sınav konuya açıklık getirmiştir. Sınav, Oktay Kaynarca'nın zaten diziden ayrılacağını ama bunu dizinin işleyişi bakımından daha erkene alındığını ayrıca Oktay Kaynarca ile sorunlarının olmadığını açıklamıştır.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...