Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiliz basınından Mesut Özil'e övgü dolu sözler

/ Kaynak: DHA
İngiliz basınından Mesut Özil'e övgü dolu sözler

SPOR Haberleri  / DHA

Arsenal'in en pahalı futbolcusu olduğu için manşetlerden düşmeyen Mesut Özil'e 5 yıldızlık futboldundan dolayı övgü yazıları yağıyor...

Real Madrid'den Arsenal'e geldiği günden beri Arsenal'in en pahalı futbolcusu olduğu için manşetlerden düşmeyen Mesut Özil'e, 5-0'lık Aston Villa zaferinde oynadığı 5 yıldızlık futbolundan dolayı övgü yazıları sürüyor.


Evening Standard gazetesi, "Sanchez yok, Mesut Özil ihtiyaca tam yanıt verdiği için sorun yok" manşetli yazısında Alman milli futbolcunun Aston Villa maçında oynamayan Arsenal'in yıldız golcü futbolcusu Alexis Sanchez'in yokluğunu aratmadığını vurguladı.


Mesut Özil'in takıma katkısı ile Alexis Sanchez'in yaptıklarını bir tabloda karşılaştıran İngiliz gazetesi, Arsene Wenger'in Türk asıllı Alman futbolcu ile ilgili "Mücadeleci tarafı biraz eksik ama futbol kalitesi çok istisna ve tekrar oynamaya hazır" diye konuştuğuna dikkat çekti. nbsp;


Mesut Özil'in Arsenal'in yıldız futbolcusu Alexis Sanchez'in oynamadığı sezonun en büyük galibiyetinde en iyi futbolunu sergilediğini yazan Evening Standard, "Alexis Sanchez ile karşılaştırma ilk bakışta Mesut Özil'in lehine olmayabilir. Alman oyun kurucunun gününde stil, klas ve soğukkanlılık, kötü gününde ise etkisizlik hakim" yorumunu yaptı.


Sanchez'in öldürücü 18 golü olduğuna değinen Evening Standard, 42.5 milyon sterlin rekor transfer ile Arsenal'e gelen Mesut Özil'in geçenlerde ilk 11'de yer almasının bile tartışma konusu olduğuna dikkat çekti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...