Carrefoursa bünyesine o market zincirini de katıyor

Carrefoursa bünyesine o market zincirini de katıyor

Ekonomi Haberleri

Carrrefoursa, İsmar Marketler Zinciri'nin işlettiği 26 süpermarketi satın alacağını açıkladı.

Carrefoursa'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile İsmar Marketler Zinciri (İsmar) arasında, İsmar tarafından işletilmekte olan toplam 26 adet süpermarketin şirketimize devri işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla 2 Şubat 2015 tarihinde İşletme Devir Sözleşmesi akdedilmiş olup İşletme Devir Sözleşmesi kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin alınması için Rekabet Kurulu'na izin başvurusu yapılması dahil resmi ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde iş ve işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir. Devir işlemleri Rekabet Kurulu onayı sonrasında gerçekleştirilecektir" denildi.

İsmar'ın Türkiye genelinde 52 mağazası bulunuyor. İsmar Marketler Zinciri'ne ait 26 süpermarketin CarrefourSA tarafından devralınmasını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, 2014 yılının CarrefourSA adına bir sıçrama yılı olduğunu ve market konseptinden IT alt yapısına, tedarik sürecinden insan kaynaklarına kadar birçok alanda yatırıma imza attıklarını belirterek şunları dile getirdi: "CarrefourSA olarak 2015 yılında da yatırımlarımıza ve büyümeye devam edeceğiz. Bugüne kadar sektörün satın alma veya birleşmelere açık olduğunu dile getirmiştik. Burada önemli olan atılacak adımların markaya olacak katkısıdır. CarrefourSA bünyesine katılan 26 yeni marketle organize perakende sektöründe hedeflediğimiz ve hak ettiğimiz konuma doğru bir adım daha yaklaştık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...