Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manisaspor Çağdaş Atan'ı transfer etti

/ Kaynak: DHA
Manisaspor Çağdaş Atan'ı transfer etti

SPOR Haberleri  / DHA

Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la yollarını ayıran Çağdaş Atan'ı renklerine bağlayarak 9. transferini yaptı

Futbolseverlerin alışık olduğu stoper mevkiinin yanı sıra sağ ve sol bekte de oynayabilen tecrübeli futbolcu, ilk yarıda Gaziantep temsilcisinde 13 maçta forma giyip 1084 dakika sahada kaldı, 7 sarı kart gördü. Futbola Altay'da başladıktan sonra Marmaris Belyediyespor, Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Energie Cotbus, Basel, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor ve son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen 35 yaşındaki savunma oyuncusu, Manisaspor'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Mutlu olduğunu belirten Çağdaş, "Arkadaşlarımla el ele vererek Manisaspor'u layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.


KUPADA RAKİP KEÇİÖRENGÜCÜ
Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Ankara Aktepe Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Trabzonspor'un 9 puanla lider olduğu grupta 4 puanla son sırada yer alan siyah beyazlı ekibin gruplardan çıkması için 6 puanlı Keçiörengücü'nü yenmesi, Trabzonspor'un da 6 puanla 2'nci sırada yer alan Akhisar Belediyespor'u deplasmanda mağlup etmesi gerekiyor.


Manisaspor, pazar günü evinde PTT 1'inci Ligi'nde Boluspor'la oynayacağı kritik müsabakayı düşününerek sahaya gençlerin ve yedeklerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkaracak.


MUHTEMEL 11
Umut - Sercan, Ali Fırat, Ümit Yasin, Berk, Metin, Hakan Turan, Yusuf, İsmail, Şaban, Melih

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...