Ertuğrul Sağlam'dan Bursaspor ziyareti

Ertuğrul Sağlam'dan Bursaspor ziyareti

SPOR Haberleri

Ertuğrul Sağlam, ailesiyle birlikte geldiği Bursa'da adını taşıyan tesisleri gezdi ve tenis oynadı.

Bursaspor'a Süper Lig şampiyonluğunu yaşatan teknik direktör olarak tarihe geçen Ertuğrul Sağlam, bugün Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak'la birlikte tesisleri gezdi. Fitnes ve cimnastik salonunu gezip bilgi alan, daha sonra korta girerek kısa süre tenis oynayan Sağlam, "Bir insanın yaşarken isminin bir tesise verilmesi, çok özel, tarifi imkansız bir duygu. Böylesine modern bir tesise ismimi vererek beni onurlandıran başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.


"BURSA BENİM EVİM"


"Bursa artık bizim memleketimiz oldu" diyen Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:
"Adımı taşıyan bu tesisler, bundan sonra bu kente geldiğimde ilk uğrayacağım yer olacak. Bursa'daki yerel yönetimlerin spora bakışı son derece olumlu. Bursa'da tenis severlerin kışın tenis oynayabilecekleri fazla mekan yok. Bu açıdan burası son derece güzel. İnsanın isminin böyle bir tesise verilmiş olması son derece önemli bir olay. Bizler de bu onura layık olmaya çalışacağız. Benim Bursaspor'daki görevimden ayrılmamdan sonra tesise ismimin verilmesi, ülkede vefa duygusunun çok fazla yaşanmadığı bu günlerde çok anlamlı bir davranış. Bu, bana da bir sorumluluk yüklüyor. Bu tesise her zaman sahip çıkacağım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...