Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmaray'da akbil yüzünden kavga çıktı

/ Kaynak: DHA
Marmaray'da akbil yüzünden kavga çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında çıkan kavganın akbil basılmaması yüzünden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında güvenlik görevlileriyle 4 kardeş arasında çıkan kavganın turnikeden geçerken akbil basılmaması yüzünden kaynaklandığı ortaya çıktı. Telsiz ve coplarla kendilerine saldırıldığını söyleyen 4 kardeş güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. nbsp;Kadıköy'deki Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında dün meydana gelen olayda gezintiye çıkan Akman Armağan, 3 erkek kardeşi, yengesi ve kız kardeşi güvenlik görevlileriyle tartışmıştı. Tartışma uzayınca Akman Armağan ve 3 erkek kardeşi güvenlik görevlileriyle kavga etmişti. Cop ve telsizlerin kullanıldığı kavgada Armağan kardeşler yaralanmıştı. Darp raporu aldıklarını söyleyen kardeşlerden Akman Armağan yaşadıklarını şöyle anlattı: "3 erkek kardeşim, kız kardeşim ve yengemle beraber ailece gezintiye çıkmıştık. Kartal'dan metroya binerken güvenlik görevlisi kız kardeşim için akbil basmaya gerek olmadığını söyledi. Fakat biz yine de basmıştık. Marmaray'a binmek için Ayrılık Çeşmesi durağında indik. Önceki güvenlik görevlisinin söyledikleri aklımıza geldi. Kız kardeşim için akbil basmadan geçtik. Bunun üzerine bayan güvenlik görevlisi durdurup ağza alınmayacak laflar etti. Durumu kendisine anlatmak istedim ancak hakaret etmeye başladı. Birden güvenlik görevlilerinin sayısı arttı. Aramızda arbede yaşandı. Kavga sırasında bize cop ve telsizlerle saldırdılar. Ben de kardeşlerim vücudumuzun çeşitli yerlerinden yaralandık. Rapor aldık. Karakola da saldırganlar hakkında şikayette bulunduk"
Akman Armağan, bazı basın organlarında olayın iki grup arasında çıkan kavga gibi yansıtıldığını belirterek, "İki grup yok. Biz bir aileyiz ve güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradık. Bu güvenlik terörüdür" dedi.Onur Armağan ise, asker olduğunu söylemesine rağmen güvenlik görevlilerinin kendisine vurmaya devam ettiğini belirtti.

Marmaray'da akbil yüzünden kavga çıktı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...