İbrahim Tatlıses'e büyük vefa! Amerika'da ilk o karşıladı

İbrahim Tatlıses'e büyük vefa! Amerika'da ilk o karşıladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ameliyat için Amerika'ya gitti. Tatlıses'i orada ilk olarak eski dostu Sibel Can ve oğulları karşıladı

Önceki gün ameliyat için ABD'nin Miami şehrine giden İbrahim Tatlıses'i, Sibel Can ve oğulları yalnız bırakmadı.


"SİBEL CAN VE OĞULLARI"
Tatlıses, birlikte yer aldıkları fotoğrafı Twitter sayfasında paylaşıp altına "Sibel Can ve oğulları Engincan ile Emir ve de ben, yani İbo'nuz, evladınız, kardeşiniz... Miami'deyken ziyarete geldiler" notunu düştü.
İbrahim Tatlıses'e büyük vefa! Amerika'da ilk o karşıladı


"HASRET GİDERDİK"
İbrahim Tatlıses, Sibel Can ile birlikte çekildiği fotoğrafı ise "Sibel Can Mimai'de topuyla, tüfeğiyle koşarak yanıma geldi. Duygulandık! hasret gidedik... Mangala çağırdı gideceğim..." notuyla paylaştı.
İbrahim Tatlıses'e büyük vefa! Amerika'da ilk o karşıladı


İBRAHİM TATLISES GİTMEDEN ÖNCE AÇIKLAMA YAPTI
14 Mart 2011 gecesi Maslak'ta silahlı saldırıya uğrayan ve başından vurulan ünlü sanatçı, uzun bir tedavi süreciyle sağlığına kavuşmuştu. Ancak kırılan kafatası kemiğinin parçalarından biri, risk taşıdığı için çıkarılmamıştı. Tatlıses o kemiğin çıkarılması için şubat ayının ilk haftası Amerika'ya uçacak. Üç ay orada kalacak olan sanatçıya, ailesi ve yakın arkadaşları refakat edecek.


İBRAHİM TATLISES: KEFENİMİ GİYDİM GİDİYORUM
Önümüzdeki günlerde Amerika'ya gidecek ve bir kez daha ameliyat masasına yatacak olan ünlü sanatçı, "Kefenimi giydim gidiyorum. Ya eski halime dönüp geri geleceğim ya da dönemeyeceğim" demişti. Saldırıdan sonra sol tarafı felç olan sanatçı, bu operasyonla sol kolunun hareket kabiliyetini yeniden kazanmayı hedefliyor.


HELALLİK İSTEDİ
Tatlıses o kemiğin çıkarılması için Amerika'ya uçmadan önce eski eşi Derya Tuna'dan nbsp;ve yakınlarından helallik aldı. Üç ay Amerika'da kalması planlanan sanatçıya, ailesi ve yakın arkadaşlarının refakat edeceği öğrenildi. nbsp;Tatlıses gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...