Offenbach Savcılığı Tuğçe'nin katiline dava açtı!

Offenbach Savcılığı Tuğçe'nin katiline dava açtı!

DÜNYA Haberleri

Offenbach Savcılığı, Tuğçe Albayrak'ın ölümüne sebebiyet vermekle suçlanan Sanel M. hakkında dava açtı.

Offenbach Savcılığı'nın, tacize uğrayan iki genç kıza yardım eden ve ardından uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'ın ölümüne sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklu bulunan Sanel M. hakkında Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nde dava açtığı bildirildi.
Savcılık'tan yapılan açıklamada, Sanel M. hakkında, ölümle sonuçlanan adam yaralama suçlamasıyla Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nde dava açıldığı ifade edildi. Hazırlanan iddianamede tanık ifadeleri ve diğer kanıtlarla ilgili ayrıntıları açıklamayan Savcılık, davanın ne zaman başlayacağı konusunda da bilgi vermedi.
Mahkemenin iddianameyi inceleyeceği, ardından davanın duruşma takvimini açıklayacağı belirtildi.
Öte yandan Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nden yapılan açıklamada da, Sanel M'nin tutukluk halinin kaldırılması için Offenbach Eyalet Mahkemesi'ne yapılan müracaatın iptal edildiği, bu konuyla Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nin ilgileneceği kaydedildi. Açıklamada, zanlının tutukluluk halinin kaldırılması yönündeki duruşmanın ne zaman yapılacağının belli olmadığı ifade edildi.
Offenbach'ta 15 Kasım'da arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın tuvaletinde Sırbistan kökenli gençler tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardım ederek kurtaran Tuğçe Albayrak, restorandan çıkışta Sırbistan kökenli bir genç tarafından darbedilmişti.
Kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Albayrak'ın 26 Kasım'da beyin ölümü gerçekleşmiş, cenazesi ise 3 Aralık'ta toprağa verilmişti. Tutuklu bulunan Sanel M'nin cezaevinde başka bir mahkum tarafından yumruklu saldırıya uğradığı iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...