Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe-Bayburt maçında bayrak gerginliği

Fenerbahçe-Bayburt maçında bayrak gerginliği

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Bayburt Grup İl Özel İdare maçında Trabzonspor formasıyla stada giren bir taraftar, tribünde bordo mavi bayrak açınca olay çıktı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki son maçında Bayburt Grup İl Özel İdare'yi konuk eden Fenerbahçe, maç öncesi büyük bir şok yaşadı. Karşılaşmada Bayburtlular için ayrılan 12 bin 500 biletin tamamı satıldı. Konuk takım taraftarları kendilerine ayrılan tribüne sığmayınca, Migros Kale Arkası tribününün kapıları açıldı ve bu bölüme de çok sayıda Bayburlu futbolsever alındı.

TRABZONSPOR FORMASIYLA STADA GİRDİ
Bu arada Trabzonspor formasıyla Bayburt tribününe giren bir taraftar İstiklal Marşı okunurken tribünlerde Trabzonspor bayrağı açınca gerginlik yaşadı. Bordo mavili taraftar hemen güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. Bu arada bir grup Bayburt taraftarının, "Bize her yer Trabzon" diye bağırdığı görüldü.

nbsp;Fenerbahçe-Bayburt maçında bayrak gerginliği

Galatasaray taraftarı olan bir futbolsever de üzerinde sarı kırmızılı forma ve atkıyla maçı izledi.

Gerginlik çıkartan bu görüntülere karşın, stadın bazı bölümlerinde iki takımın taraftarları yan yana oturarak takımlarını desteklediler. Karşılaşmayı 2 bin civarında Fenerbahçe taraftarı izledi.
nbsp;Fenerbahçe-Bayburt maçında bayrak gerginliği

GALATASARAYLI TARAFTARLAR DA KADIKÖY'DE
Öte yandan Bayburtlu futbolseverler arasında Galatasaraylı taraftarlar da görüldü. Bayburtlu olarak bilet alan ancak stada girdiğinde tuttuğu takımın formasını giyen Galatasaraylı futbolseverler de Kadıköy'de Fenerbahçe - Bayburt Grup Özel İdare maçını izledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...