Otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

/ Kaynak: DHA
Otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Zonguldak'ta kontrolden çıkan otomobilin dereye uçması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Zonguldak-Ankara Karayolu'nun 8'nci kilometresinde meydana geldi. Zonguldak yönüne giden 38 yaşındaki Alaattin Albuzlu yönetimindeki 14 KL 925 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı yola geçtikten sonra yaklaşık 20 metreden dereye uçtu. Su seviyesi az olan derede hurdaya dönen otomobilde sıkışan Gülizar Demirel hayatını kaybetti. Sürücü Alaattin Albuzlu ile eşi Güler Albuzlu ve Hatice Saydam yaralandı.

AFAD ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla önce araçtan, sonra da adereden çıkarılan yaralılardan Hatice Saydam, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi, Alaattin ve Güler Albuzlu, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Hatice Saydam'ın durumunun ağır olduğu, diğer iki yaralının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Ölen Gülizar Demirel'in cesedi, savcının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...