İsmail Kartal'dan Ersun Yanal açıklaması

/ Kaynak: İHA
İsmail Kartal'dan Ersun Yanal açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin farklı kazandığı Bayburt Grup Özel İdare maçı sonrası konuşan İsmail Kartal, derbi ve Ersun Yanal hakkında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Oyunun başından sonuna kadar üstün olan bizdik. Kazanmak için çıkmıştık. Gruptan çıkmak istiyoruz. Birinci mi olacağız, ikinci mi olacağız, yarınki Altınordu-Kayserispor maçına bağlı. Ortaya konulan futboldan memnunum. Genç oyuncuların performansı beni mutlu etti. Hepsi görevlerini tamamen yerine getirdi. Hem kupada hem de ligde yolumuza devam ediyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupayı kazanmak istiyoruz" dedi

"KAZANMAYA ODAKLANDIK"
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahalarında oynayacakları Trabzonspor derbi maçına da değinen Kartal, "Geçen hafta içinde vermiş olduğum bir beyan yanlış aksettirildi. Ersun Yanal beni ve takımı iyi tanıyor. Geçen sene Ersun Yanal ile bir başarı elde ettik. Profesyonel hayatta rakip olacağız. Antrenör olarak beni tanımıyor. Sahada mücadele edip taraftarları mutlu etmek istiyoruz. Maçı kazanmaya odaklandık" şeklinde konuştu.

BAYBURT ÖZEL İDARE CEPHESİ
Bayburt Özel İdare Teknik Direktörü Bahaddinin Güneş ise, profesyonelliğe yeni adım attıklarını belirterek, "Camia bize destek verdi. İyi mücadele ettik. Bayburt halkını iyi temsil ettik ve tanıttık. Bu grupta 7 puan topladık. İyi puanlar aldık. Gerçekçi olmamız gerekiyorsa gücümüz nispetinde oynadık. Gruptan çıkabilirdik ama haksızlığa uğradık. Yolumuza ligde devam edeceğiz. Bizim için şu an önemli olan lig" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...