Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Coş'un annesi tek başına eylem yaptı

/ Kaynak: DHA
Vali Coş'un annesi tek başına eylem yaptı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Isparta Eğirdir'de ağaçların başka yere taşınmasına tepki gösteren Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un annesi Feride Coş, iş makinelerinin arasına daldı.

Eğirdir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle'de göl kenarındaki ağaçları başka bir yere nakletmek amacıyla sökümüne başladı. Ağaçlar özel bir iş makinesi yardımıyla topraktan çıkarılırken, mahalle sakinlerinden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un annesi Feride Coş duruma tepki gösterdi. İş makinelerinin arasına dalan Feride Coş, "İstanbul'da ağaçlar söküldü, Türkiye ayağa kaldırıldı. Şimdi bu ağaç katliamını kimse görmüyor. Çevre kirliliğinin önlenmesi için mücadele ediyoruz" dei. Olaynmahkmey aksetitğini, oraan karar çıkmadan ağaçların sökülmemesi gerektiğini belirten Feride Coş, "Bunu sökenler de suçludur. O belediye reisi gelsin, konuşsun. Biz burada yapılacak imar tadilatına karşıyız. Bu mahalle kurulalı 55 yıl oldu. Şahsi menfaatleri için ağaçlar kaldırılıyor" diye konuştu.

Feride Coş, tepkisinin ardından olay yerinden ayrılırken, belediye ekipleri ağaç sökme işlemine devam etti. Eğirdir Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Orman Müdürlüğü'nün bilgisi dahilinde belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Yeni Mahalle'deki yetişmiş ağaçlarımız itinayla yerlerinden alınarak rekreasyon alanımızda hazırlanan yeni yerlerine nakledilmiştir. Ağaçların kesilip, katledildiği yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu tür ağaçların yer değiştirme işlemleri her belediyede olduğu gibi ilçemizde de rutin olarak yapılmaktadır" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...