Bank Asya'dan ilk açıklama

Bank Asya'dan ilk açıklama

GÜNDEM Haberleri

Bank Asya'nın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kullanılmasına karar verildiği KAP'a bildirildi

Bank Asya, Banka'nın 122 adet pay sahibine ait imtiyazlı hisselerin temettü hariç ortaklık haklarının Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kullanılmasına karar verildiğini bildirdi.
Bank Asya'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 03.02.2015 tarih ve 6187 sayılı kararı uyarınca, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 18'inci maddesinin 5'inci fıkrası kapsamında, Banka'nın 122 adet pay sahibine ait imtiyazlı hisselerin temettü hariç ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verildiği duyuruldu.
İlgili karar gereğince mevcut Yönetim Kurulu'nun dün itibarıyla TMSF tarafından değiştirilerek, yeni Yönetim Kurulu ve Genel Müdür'ün atandığı belirtilen açıklamada, Banka'nın, yeni yönetimi ile herhangi bir aksamaya sebebiyet vermeden bankacılık faaliyetlerine devam edeceği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...