Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu'nda silahlı saldırgan paniği

Beyoğlu'nda silahlı saldırgan paniği

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu'nda bir kişinin kaldırımdan çevreye ateş etmesi sonucu panik yaşandı

Dolapdere'de, kimliği belirsiz bir kişinin kaldırımdan çevreye tabancayla ateş etmesi sonucu, SGK çalışanlarını taşıyan servis minibüsü ile park halindeki bir servis aracı ve kargo firmasına ait bir araca kurşun isabet etti.

Olay saat 16.30 sıralarında Dolapdere Irmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol kenarında kimliği belirsiz bir kişi tabancasını çekerek, kaldırımdan çevreye tabancayla ateş etti. O sırada cadde üzerinde gitmekte olan ve SSK Beyoğlu Şubesi çalışanlarını taşıyan 34 JN 8462 plakalı servis minibüsünün kaportasına 1 kurşun isabet etti. Caddede park halinde bulunan bir başka servis aracı ile bir kargo firmasına ait aracın camlarına da kurşunlar isabet etti. Her iki aracın camları da kırıldı.


SGK servis minibüsünün kaportasını delen kurşunun aracın içine girmediği anlaşıldı.


ŞÜPHELİ, KAYIPLARA KARIŞTI
Ateş açan kişi kayıplara karışırken, SGK servis aracının sürücüsü Kenan Deniz, minibüsü 200 metre ileride durdurup, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mermi kovanlarının bulunduğu yaya kaldırımında güvenlik çemberi oluşturdu. Çevrede de geniş çaplı arama başlatıldı.


YOLCULAR ŞOKE OLDU
Minibüste bulunan yolcular neye uğradıklarını şaşırdıklarını söylediler. Beyninin hâlâ zonklamaya devam ettiğini belirten Emine Günay,


"Kurşunun geldiği tarafta oturuyordum. 15 santim aşağıya gelse, bana isabet edebilirdi. Saniyelik bir olay. Bu ne böyle, rezalet... Hayat bu kadar ucuz mu? Oradan birdenbire ses duyduk. Herhalde bir şey patladı. Cam patladı zannettik. Bir baktık, çın diye ses gelmesi ile kendimizi yere attık. Deldi geçti. Bu nedir, insanlar böyle ölüyor işte. Bu insanların dengesizliği" diye konuştu.


Kaportayı delen kurşunun minibüse girmediğini gösteren başka bir yolcu ise, "Tüm personel servisteydi. Bilgi Üniversitesi'nin önündeki ışıkları geçtikten sonra birkaç el tabanca sesi duyduk Hızlıca olay mahallinden uzaklaştık. Yaklaşık 200 metre sonra durduk. Aracımıza merminin saplandığını gördük. Polisi aradık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...