Yeşilay teknoloji bağımlılığına da çare olacak

/ Kaynak: AA
Yeşilay teknoloji bağımlılığına da çare olacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Yeşilay Cemiyeti tarafından teknoloji bağımlılarına yönelik geliştirilen "Outturnet" uygulaması ile gençler sosyal hayata ve iyilik yapmaya yönlendirilecek

Sabah uyandığında yüzünü yıkamadan sosyal medya hesaplarına ve mesajlarına bakan herkesin teknoloji ve sosyal medya bağımlısı olduğuna dikkati çeken Yeşilay Cemiyeti Genel Müdürü Savaş Yılmaz, , bu durumun sosyal ve iş hayatını olumsuz etkilediğini dile getirdi.
Madde bağımlılığıyla davranışsal bağımlılığın insana verdiği zarar yönünden birbirinden farkı bulunmadığının altını çizen Yılmaz, sosyal medya bağımlılığının madde bağımlılığı kadar tehlikeli olduğunu belirtti.
"Sürekli sosyal medyayla uğraşan gençler aslında asosyal kişiler haline gelebiliyor. Bu da kişiyi yalnızlaştırıyor ve kötü alışkanlıklara itebiliyor" diyen Yılmaz, gençleri teknoloji bağımlılığından kurtarmak amacıyla "Outturnet" adlı bir mobil uygulama geliştirmek için çalışmalar başlattıklarını açıkladı. nbsp;

TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...