Bank Asya önünde güvenlik önlemleri hat safada

/ Kaynak: İHA
Bank Asya önünde güvenlik önlemleri hat safada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bank Asya'nın yüzde 63'nün TMSF'ye devir kararının ardından İstanbul Ümraniye'deki merkez binasına gelen yetkililer inceleme çalışması başlattı.

Bank Asya'nın yüzde 63'ünün TMSF'ye devir kararının ardından bankanın Ümraniye'deki binası önünde alınan güvenlik önlemleri arttırıldı. Banka çalışanları ise kartlarını göstererek içeriye girebildi.Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun Bank Asya'nın yüzde 63'lük bölümünün TMSF'ye devrine karar vermesinin ardından bankanın İstanbul Ümraniye'deki merkez binasına gelen yetkililer inceleme çalışması başlattı. Vatandaşların banka çevresinde toplanmasıyla çevik kuvvet ekibi bariyerlerle güvenlik önlemi aldı. Günün aydınlanmasıyla ise güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Banka çalışanları ise kartlarını göstererek içeri girebildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...