Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray için golcü iddiası

Galatasaray için golcü iddiası

SPOR Haberleri

Ara transfer dönemini pas geçen Galatasaray, gelecek sezon için ekonomik transfer girişimlerine başladı

Flört ettiği Andre-Pierre Gignac için somut bir adım daha attı, menajerini İstanbul'a çağırdı... Maddi kriz içindeki Galatasaray ara transfer döneminde transfer yapamadı. Elden çıkarması gereken isimleri bile kadroda tuttu. Ancak sezon sonunda durum biraz farklı olacak. Takımdan ayrılacak isimlerin yerine yeni transferler yapılacak.


Millet Gazetesi'nde yer alan haberde; bu isimlernden birinin Andre-Pierre Gignac olduğu belirtildi.
İşte Fransız golcü hakkında çıkan o haber...


Galatasaray, Kasım ayında Fransız oyuncu için girişimde bulunulmuş; hatta Anderlecht maçı öncesi futbolcunun menajeri Alfred Obrou ile bire bir temas kurulmuştu. Fransız futbolcu-Galatasaray flörtü Mayıs ayı beklemeden nikah masasında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. En azından Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün ile Alfred Obrou'nun telefon görüşmesi bize bunları söylüyor!


'MAYIS'I BEKLEMEYELİM'
Sezon sonunda Marsilya ile sözleşmesi bitecek Gignac yıllık 2 buçuk milyon Euro para talep etmişti. Bonservis ve imza parası sarı-kırmızılı kulübün boyunu aşınca transfer rafa kalkmıştı. Aralık ve Ocak ayı içerisinde Inter ve Napoli de futbolcu için nabız yoklamış ancak parasal konulardaki sıkıntı nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı. Son olarak Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün, Gignac'ın menajeri Alfred Obrou'yu telefonla aradı ve "Daha önce yeni yönetimi bekleyeceğimizi söylemiştik ama Gignac için geç kalmak istemiyoruz. Mayıs ayını beklemeyelim. Gelin İstanbul'a şartları konuşalım" dedi...


ATMAYA DEVAM EDİYOR...
Gignac, bu sezon Marsilya'da 24 resmi maçta 16 gol attı. 2008-09'da Toulouse'un 'ligde en fazla gol atan oyuncusu' olarak tarihe geçti. Aynı sezon 24 golle gol kralı oldu.


TÜRKİYE'YE SICAK
Gignac, Marsilya'da 2.4 milyon Euro net para kazanıyor. Kulübüyle 2015-16 sezonu öncesi nikah tazelemeye ise yanaşmıyor. Birçok kulüple ismi anılan oyuncu Fransız basınına "Rusya ve Türkiye'de oynayabilirim" mesajları veriyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...